Bloemenhuis Elanti heeft een uitgebreid aanbod aan sierlijke planten, bloemen en stijlvolle decoratie

Snijbloemen

boeket

Boeketten

Boeketten worden voor u ‘à la minute’ klaargemaakt naargelang uw kleur- en stijlwens. U kan ook een keuze maken uit onze reeds klaargemaakte boeketten. We werken enkel met veilingverse en hoofdzakelijk Belgische bloemen, wat ons de mogelijkheid geeft om garant te staan voor een goede houdbaarheid van uw boeket.

Bloemstukken

Bloemstukken hebben we vooral in het weekend klaar staan; modern of klassiek, strak of romantisch, groot of klein, vraag het en wij maken het. Ook bloemstukken met een sprankelende fles bubbels in verwerkt, zijn een origineel en lekker cadeau voor hem èn haar! We vragen wel om deze enkele dagen op voorhand te bestellen.

bloemstuk
snijbloemen

Losse Snijbloemen

In onze koele bloemencel treft u een brede waaier van wel 50 soorten dagverse snijbloemen aan. We proberen ook om u een boeketje aan te bieden aan een hele scherpe prijs, deze acties worden via een bord naast de deur gemeld.

Planten

bloeiende en Groene Kamerplanten

Het assortiment bloeiende en groene kamerplanten gaat van potmaat 6cm t.e.m. … Planten zorgen voor een aangename woon- en werkomgeving, samen met een mooie overpot vind u vast nog wel een plaatsje.

Gelegenheidsbloemwerk

Huwelijksdecoraties

Graag bespreken we met u de mogelijkheden voor uw huwelijksdecoratie: bruidsboeketten en corsages, kerkversiering, autodecoratie, tafelstukken en andere aankleding, zowel strak modern als klassiek behoren tot de mogelijkheden.

Rouwwerk

Ook bij moeilijke momenten in het leven kunnen bloemen een waardig eerbetoon betekenen. Deze rouwstukken worden volledig naar uw wens, met de meeste zorg door ons vervaardigd, en afgeleverd aan de kerk of bij de begrafenisondernemer.

Decoratie, ScentChips & cadeaubonnen

Decoratie

Seizoen na seizoen wordt de winkel in een nieuw kleedje gestoken en volgen collecties elkaar op. We stellen deze dan ook met de meeste zorg samen zodat we u een mooi en compleet assortiment kunnen aanbieden: van theelicht houdertje tot vloerlamp. Voor uzelf of om cadeau te geven, aan u de keuze.

ScentChips

Jij bent uniek. Jouw voorkeur voor geuren is dat ook. Creëer met Scentchips jouw persoonlijke en unieke geurmix. Met ons uitgebreide assortiment kleurrijke geurproducten brengt Scentchips je een volledig eigen geurbelevenis! Het assortiment van Scentchips bestaat uit heerlijk geurende producten.

cadeaubon

Cadeaubon

Misschien is een keuze maken uit ons assortiment niet zo voor de hand liggend, of is het praktisch dat de persoon aan wie u iets wil schenken zelf zijn of haar keuze kan maken. In beide gevallen kan een cadeaubon de oplossing bieden, deze zijn steeds 1 jaar geldig.

Bloemenautomaat

Zijn we gesloten? Geen zorgen, aan onze bloemenautomaat kan u 24/24 terecht om dagverse boeketten af te halen.

Elanti bloemenautomaat