Bloemenhuis Elanti

Snijbloemen

boeket

Boeketten

Boeketten worden voor u 'à la minute' klaargemaakt naargelang uw kleur- en stijlwens. U kan ook een keuze maken uit onze reeds klaargemaakte boeketten. We werken enkel met veilingverse en hoofdzakelijk Belgische bloemen, wat ons de mogelijkheid geeft om garant te staan voor een goede houdbaarheid van uw boeket.

bloemstuk met fles champagne in verwerkt

Bloemstukken

Bloemstukken hebben we vooral in het weekend klaar staan; modern of klassiek, strak of romantisch, groot of klein, vraag het en wij maken het. Ook bloemstukken met een sprankelende fles bubbels in verwerkt, zijn een origineel en lekker cadeau voor hem èn haar!

We vragen wel om deze enkele dagen op voorhand te bestellen.

rijen van snijbloemen in de koelcel

Losse Snijbloemen

In onze koele bloemencel treft u een brede waaier van wel 50 soorten dagverse snijbloemen aan. We proberen ook om u een boeketje aan te bieden aan een hele scherpe prijs, deze acties worden via een bord naast de deur gemeld.

Planten

plantenschaal met mengeling van planten en bloemen

Samengestelde Plantenarrangementen

Samengestelde plantenarrangementen (ook wel plantencoupes of -schalen genoemd) zijn een combinatie van verschillende kamerplanten, zowel met als zonder bloemende flora. In een mooie schaal of pot zorgen ze voor een aantrekkelijk geheel waar u enkele maanden van kan genieten.

klein fleurig kamerplantje met witte bloemen en decoratieve overpot

Bloemende en Groene Kamerplanten

Het assortiment bloemende en groene kamerplanten gaat van potmaat 6cm t.e.m. ... Planten zorgen voor een aangename woon- en werkomgeving, samen met een mooie overpot vind u vast nog wel een plaatsje.

assortiment aan verschillende buitenplanten

Buitenplanten

Al is ons assortiment buitenplanten vrij beperkt van oppervlakte, toch slagen we er in om u een mooi seizoensgebonden aanbod te kunnen presenteren.

Gelegenheidsbloemwerk

bruid in wit kleed met bruidsboeket van witte, licht roze en paarse bloemen

Huwelijksdecoraties

Graag bespreken we met u de mogelijkheden voor uw huwelijksdecoratie: bruidsboeketten en corsages, kerkversiering, autodecoratie, tafelstukken en andere aankleding, zowel strak modern als klassiek behoren tot de mogelijkheden.

bloemstuk van witte bloemen en groene planten naar aanleiding van een overlijden

Rouwwerk

Ook bij moeilijke momenten in het leven kunnen bloemen een waardig eerbetoon betekenen. Deze rouwstukken worden volledig naar uw wens, met de meeste zorg door ons vervaardigd, en afgeleverd aan de kerk of bij de begrafenisondernemer.

Decoratie

Seizoen na seizoen wordt de winkel in een nieuw kleedje gestoken en volgen collecties elkaar op. We stellen deze dan ook met de meeste zorg samen zodat we u een mooi en compleet assortiment kunnen aanbieden: van theelicht houdertje tot vloerlamp. Voor uzelf of om cadeau te geven, aan u de keuze.

kast met decoratieve voorwerpen waaronder fotokaders en kaders klein beeldje van enkele engeltjes voor een grote klok gekleurde beeldjes van katten

ScentChips

tafel met bakjes voor de verschillende soorten scentchips om zelf een mengeling uit te kiezen

Jij bent uniek. Jouw voorkeur voor geuren is dat ook. Creëer met Scentchips jouw persoonlijke en unieke geurmix. Met ons uitgebreide assortiment kleurrijke geurproducten brengt Scentchips je een volledig eigen geurbelevenis! Het assortiment van Scentchips bestaat uit heerlijk geurende producten.

Zo zijn onze ScentChips erg geliefd: kleurrijke waxchips die een verrukkelijke geur verspreiden als ze in een ScentBurner (brander) of ScentWarmer (elektrische brander) worden geplaatst. De collectie van Scentchips bevat nog veel meer heerlijke geurproducten. Kies jouw persoonlijke favorieten uit het uitgebreide assortiment en stel je eigen geur samen!

Cadeaubon

cadeaubon met witte roos als versiering

Misschien is een keuze maken uit ons assortiment niet zo voor de hand liggend, of is het praktisch dat de persoon aan wie u iets wil schenken zelf zijn of haar keuze kan maken. In beide gevallen kan een cadeaubon de oplossing bieden, deze zijn steeds 1 jaar geldig.